Cloud-based solutions

Intro

Stel uzelf de volgende vraag: er breekt bij u thuis een brand uit. Zal u voldoende tijd hebben om, na uw dierbaren, ook uw data te redden?

Ik was noodgedwongen mezelf deze vraag te stellen enkele jaren geleden. Niet door een brand, wel door een computercrash. Ik werd geconfronteerd met het belang van mijn data. Gelukkig maakte ik maandelijks een backup.

Data zijn vandaag onmisbaar geworden. Onze pc's bevatten een enorme schat aan belangrijke documenten en kostbare herinneringen.

Maakt u op regelmatige basis backups? Of zoekt u een systeem dat volledig automatisch werkt en bovendien in de meeste gevallen zelfs gratis is?

Ik vroeg mezelf af wat de meest eenvoudige en veilige manier zou zijn om mijn data te bewaren en ben na enig onderzoek bij clouds terechtgekomen.

Clouds werken automatisch dus u hoeft zelf geen backups te maken. Ze zijn niet gebonden aan uw PC waardoor u uw data kan raadplegen vanop eender welk geconnecteerd toestel.

Doelstelling

We bekijken samen welke cloud het beste bij u past. We maken een voorstel en bespreken dit met u. We zetten de volledige cloud op en leren u hem correct te gebruiken.

Cloud-based solutions voor particulieren

Wist u dat een gratis cloud voor de meeste particulieren voldoende is? Aarzel dus niet ons te contacteren voor meer info. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor uw case.

Cloud-based solutions voor ondernemers

Voor ondernemers gaan we meestal een stap verder dan enkel een basic cloud. We verbinden deze cloud met uw email en alle andere data van uw onderneming. Dit heeft als voordeel dat, wanneer u morgen een nieuwe PC gebruikt, u geen data verliest. We gaan uw bedrijf dus volledig digitaliseren.

We zorgen ervoor dat het systeem volledig automatisch en autonoom werkt. Zo bent u altijd en overal gerust en hoeft u niet te denken aan bepaalde backups die u al dan niet gemaakt hebt.